Íme Krokodil Dundee 84 évesen - Tuti nem ismered fel - Fotó

A Krokodil Dundee főszerepeit Paul Hogan és Linda Kozlowski kapta meg, 

A filmes legenda pénteken Los Angelesben, egy vörös szőnyeges eseményen jelent meg. Nevetve és viccelődve vonult végig és mindenkihez volt egy-egy kedves szava. Talán nem is csoda a jókedve, hiszen nemrég még egy súlyos betegség miatt kerekesszékbe kényszerült. A Bild.de híre szerint 2022 végén  retroperitoneális fibrózist, azaz az úgynevezett Ormond-kórt diagnosztizáltak nála. Ez a hátsó hasüreg ritka krónikus betegsége, aminek tünetei az izomsorvadás és a drámai súlyvesztés.

Fotó: Profimedia/RedDot

A filmsztár 2022 novemberében nyíltan beszélt a betegségéről az "A Current Affair" című ausztrál hírműsorban. "Elvesztettem az összes testzsíromat, az izmaim összezsugorodtak" - mondta, majd azt is hozzátette: olyan gyenge volt, hogy az üvegeket sem tudta segítség nélkül kinyitni.

Fotó: Profimedia/RedDot

A Krokodil Dundee a magánéletére is hatással lett, ugyanis a forgatások alatt egymásba szerettek a másik főszereplővel, Linda Kozlowskival. Ő alakította az újságírónőt, Sue Charltont, aki végigkísérte Dundeet a dzsungelen, majd magával vitte New Yorkba. 1990-ben házasodtak össze, egy fiúk született, a 24 éves Chance. 2014-ben azonban elváltak. LInda az így szerzett vagyon ingatlanokba fektette, ami máig milliókat hoz neki. Ez az utolsó kép róla, már 66 éves.

Címlapfotó és fotó: Profimedia/RedDot

24 óra