A Baywatch miatt műttette meg a őket: mellrákkal küzd a gyönyörű színésznő - Fotók

"Hülye döntés volt" - mondja a legendás sorozat egykori vízimentője a mellműtétjéről ma. Nicole Eggert az életéért küzd, rákot diagnosztizáltak nála.

Az 52 éves Nicole Eggert a "Baywatch" című filmmel vált világhírűvé, Summer Quinn bőrébe és bszerepével azonban nem csak elismerést hozotikinijébe bújva csavarta el a világ fejét, a szerep ugyanakkor felforgatta az egész életét. Erről ő maga is beszélt már. Ő ugyanis azért feküdt kés alá és nagyobbíttatta meg a melleit, hogy jobban mutasson a piros bikiniben. Ezt azóta már nagyon megbánta - mondja ezt most, néhány hónappal a mellrák diagnózisa után.

Amikor Eggert 1992-ben csatlakozott a kultikus sorozat szereplőgárdájához, azt hitte, hogy egy középiskolásokról szóló sorozatban kapott szerepet. De nagyon hamar rájött, hogy tévedett. Már az első nap feltűnt neki, hogy egész nap egy piros bikiniben vannak a strandon. "Egész nap fürdőruhában fogunk sétálgatni?" - döbbent meg a fiatal színésznő. Most azt mondja, akkoriban bizonytalan volt önmagát illetően - ezért is feküdt kés alá. 

"Ezt ma már bánom. De akkoriban ezt az úszódresszt kellett viselnem, és olyan lapos voltam, hogy az anyag gyűrődött. (...) Nem tudtam kitömni" - magyarázta, ugyanakkor a sorozat producere 8 éve úgy nyilakozott, emlékei szerint Egger Pamela Andersonnal akarta tartani a lépést, ezért feküdt kés alá. A színésznő ezt cáfolta. Sőt, egy évvel korábban kivetette az implantátumait. Azóta is aggasztja, hogy ilyen népszerű ez a sok beavatkozás. "Látom ezeket a fiatal lányokat, akiknek mellműtétjük van, és azt gondolom: 'Hagyjátok békén a testeteket! Hagyjátok békén a testeteket!" - magyarázza. 
Nicole Eggertnél mellrákot diagnosztizáltak.

Mellrák

Nicole Eggertnél néhány hete diagnosztizáták a mellrákot. A legnagyobb félelme, hogy lányai, Keegan és Dilyn elveszíthetik anyukájukat. "Csak túl kell lépnem ezen, és le kell győznöm a mellrákot!" - mondja.

Címlapfotó: Profiemdia/RedDot

Forrás: People

24 óra