A 80-as évek szexszimbóluma volt: így néz ki Magnum 79 évesen - Fotók

79 lett a legendás Magnum sorozat főszereplője. A 80-as években megörültek érte a nők, Tom Selleck pedig ma is viseli az összes védjegyét.

Markáns bajuszával, dús mellszőrzetével és színes hawaii ingeivel nők millióinak a fejét csavarta el a 80-as években, Thomas Sullivan Magnum szerepe ugyanis világhírnevet hozott a számára. Pedig akkor már egy 10 éves pálya volt a háta mögött, ugyanis 1970-ben, 25 évesen kezdte a színészi karrierjét. Eleinte csak kisköltségvetésű alkotásokban apott apróbb szerepeket, pedig a híres Beverly Hills Playhouse drámaiskolában vett színészleckéket. A jelek szerint megérte, hiszen 1980-ban megkapta a Magnum főszerepét és 1988-ig az egész világot meghódította vele. Olyannyira, hogy máig így emlékszünk rá mi is.

A siker nem csak a nagy áttörést jelentette, először megválasztották "Amerika legszexisebb férfiának", majd az is kiderült, Sellevk úgy is nevezheti magát: "Isten ajándéka a nőknek". De a Magnum főszerepe Emmy- és Golden Globe díjat is hozott neki, azaz gyakorlatilag a csúcsra is ért a pályáján. De ezt követően is kapott szerepeket, a Blue Bloods-ban gyakorlatilag 2010 óta folyamatosan játszik. Igaz, néhány napja kiderült, ez, a 14. évad lesz az utolsó. Attól azonban nem kell tartania, hogy szerep nélkül marad. 

Tom Selleck ugyanis 79 évesen is aktív, és a szerelemben is szerencsés - nézd meg a galériánkat!

Fotók: így néz ki ma a nők egykori kedvence!
  • Tom Selleck Magnum színész születésnap
  • Tom Selleck Magnum színész születésnap
  • Tom Selleck Magnum színész születésnap
  • Tom Selleck Magnum színész születésnap

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra