Egy fotó miatt: aggódnak a rajongók a Szívek szállodája sztárjáért

A sorozat népszerű Roryjáról Blake Lively posztolt, a rajongói nem ismernek rá.

Alexis Bledel hét éven át játszotta Rory szerepét a Szívek szállodája című kultikus sorozatban, aminek köszönhetően egy életre világhírű lett. Miután azonban a sorozat véget ért, nem sikerült neki a nagy áttörés: a most 42 éve színésznő csak hébe-hóba kapott egy-egy szerepet. Most egy világhírű barátnőjének köszönhetően azonban ismét róla beszél a világ. Blake Lively egy olyan fotót posztolt az Instagramon, amin Lively America Ferrera, Amber Tamblyn és Alexis Bledel társaságában fekszik egy kanapén. Utóbbi tényleg nagyon soványnak és törékenynek tűnik - mint ahogyan többen meg is jegyzik.

"Alexis nem néz ki jól" - írja az egyik, míg egy másik azt kérdezi: "Más is aggódik, amiért ilyen vékony lett?".

Ám ha valaki megnézi a többi képet, hamar rájön, hogy nincs miért aggódnia. Azokon Bledel sugárzóan néz ki kollégái mellett, és mindenekelőtt makk egészségesnek is. A négy színésznő egyébként már régóta ismeri egymást. 2005-ben együtt játszottak a Négyen egy gatyában című vígjátékban, és azóta is barátok.

Bledel magánélete mostanában nem olyan sikeres: férje, Vincent Kartheiser 8 év házasság után adta be nemrég a válókeresetet. A párnak egy közös fia van.

Címlapfotó: Instagram/gilmoregirls

24 óra