20 éve tűnt el: kikerekedve, ősz hajjal került elő Bridget Fonda - Fotók

Tizennégy éve jelent meg utoljára a vörös szőnyegen a színésznő, aki a 80-as és 90-wa évek egyik élő szexszmbóluma volt. Megdöbbentő képek készültek most róla.

A legendás Fonda-klán leszármazottja, nagyapja a filmlegenda Henry Fonda, édesapja a 2019-ben elhunyt Peter Fonda volt. De ki ne ismerné és emlékezne, Jane Fonda-ra, az aerobik ikon-ra, aki két Oscar-díjat is bezsebelt. Mindezek fényében Bridget Fondának sem kellett sokáig várnia a lehetőségre - pláne ilyen vezetéknévvel Hollywoodban. 1969-ben, négyéves korában megkapta első szerepét az "Easy Rider" című kultikus filmben, később pedig olyan sztárrendezőkkel dolgozhatott együtt, mint Quentin Tarantino, akivel a "Jackie Brown"-t, és Francis Ford Coppola, akivel a "Keresztapa" - III. részében forgattak.

via GIPHY

A sikerei ellenére Bridget azonban búcsút intett a hollywoodi csillogásnak. Utolsó szerepét 2001-ben játszotta egy akciófilmben. Ezt követően már csak a Hókirálynő című mesefilmben szerepelt 2002-ben a televízióban. 38 évesen pedig befejezte a pályáját. A színésznő ezt követően csak ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt - majd teljesen eltűnt.  Sajtóhírek szerint úgy döntött, hogy a családját a karrierje elé helyezi. Férje, a 70 éves Danny Elfman, filmzeneszerző továbbra is aktív a filmiparban, kettejükről azonban semmi hír.

A Bridget-ről készült friss képek hozzák lázba most a rajongókat - sokan el se hiszik, hogy ő van a képeken.

FOTÓK: sokkolják a világot ezek a friss képek!
  • Bridget Fonda
  • Bridget Fonda
  • Bridget Fonda
  • Bridget Fonda

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra