26 éve az egész világot letarolta a dala, ma senki nem ismeri fel ezt a nőt

Februárban már 49 éves lesz az énekesnő, akinek a dala bő negyed százada az egész világot letarolta. Te is! De vajon őt felismered?

Ausztráliában született, de brit állampolgár is, akit szinte mindenki ismer, aki negyed századdal ezelőtt élt és zenét hallgatott. Akkor ugyanis egy olyan dallal sikerült énekesnőként debütálnia, ami - nem túlzás - az egész világot meghódította. 1997-ben jelent meg az első lemeze, amiből hétmilliót adtak el világszerte, számos díjra, köztük háromszor Grammyre is jelölték. Végül "csak" két Brit Awardot zsebelt be - többek közt.

Fotó: Instagram

Noha énekesnőként csak ekkor, színésznőként az ausztrálok már jóval korábban megismerhették őt. Beth Brennant alakította a Neighbours című szappanoperában. Igen, ez az a sorozat, amiben anno Kylie Minogue és Jason Donovan is feltűnt, majd belőlük is énekes lett. Sztárkvízünk megfejtése ugyanakkor a színészi pályáját sem engedte el, bár énekesnőként a 90-es években volt a csúcson, 2003-ban a Johnny English című vígjátékban tűnt fel. Emelett több nagy kozmetikai és divatcég reklámarca is volt.

Még egy apró segítség: a 90-es években a Jóbarátok Ross Gellere volt. Tudod már ki ő?

Lapozz a megfejtésért!

24 óra