Legyőzte a plasztika Meg Ryan-t: friss tetkója szomorú igazságot kiált világgá - Fotók

A 90-es évek egyik legfelkapottabb színésznője volt, Magyarországon is hamar nagy kedvenc lett. Nemsokára a 62-t tölti majd, és nem csak az idő múlása miatt változott meg nagyon. 

A rendszerváltás után egyre másra bukkantak fel a parabola-antennák a magyar családok otthonain, majd miután elindultak a kereskedelmi csatornák, a nagy hollywood-i sztárok és sikerfilmek is beköltöztek a magyar háztartásokba. Akkoriban szinte minden második romantikus filmvígjáték főszerepét Meg Ryan játszotta. A szerelem hullámhosszán, Meglesni és megszeretni, Angyalok városa, A Szerelem hálójában - kinek ne lennének ismerősek ezek a filmcímek. Meg Ryan ezeknek köszönhetően világszerte lett ismert, Oscar- és Golden Globe díjat azonban sosem kapott.

Több mint egy évtizede pedig már jelentősebb szerepet sem. Lehet, hogy a korábbi plasztikai műtétjei miatt? 

via GIPHY

Meg Ryan kora legnagyobb sztárjaival játszhatott együtt: Tom Hanks, Denzel Washington, Hugh Jackman, Matt Damon. Az jelek szerint azonban nem tudta meggyőzni a filmvilágot, többre lenne képes, mint az aktuális szerelmes vígjáték szöszijét eljátszani. Mivel már akkori sikerei idején is inkább a negyven felé közelített, így a kétezres évektől kezdtek elmaradozni ezek a szerepek is. Sok sztárhoz hasonlóan ő is magában és a múló szépségében kereste a hibát, és egyre gyakrabban kereste fel plasztikai sebészeit, amelynek a gyümölcse az elmúlt években érett be. 

Túl a hatvanon Meg Ryan már nem is emlékeztet egykori önmagára - friss tetkója ráadásul sokakat aggaszt...

Fotók: Meg Ryan-ért sokan aggódnak - a tetkó és a plasztikái miatt is
  • Meg Ryan plasztika születésnap
  • Meg Ryan plasztika születésnap
  • Meg Ryan plasztika születésnap
  • Meg Ryan plasztika születésnap
  • Meg Ryan plasztika születésnap

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra