Kitálal az ATV sztárja: “A médiaátverés egyik szomorú példája”

Akár cimbalomkészítőként is dolgozhatna, de egy ideje egy régi lábát csomagolja újra: humoristából standupos lett.

Kiáll a közönség elé az ATV Fórum műsorvezetője, akiről csak kevesen tudják, hogy humoristaklnt közel két évtizede aktív. “2006-ban első díjat nyertem a Magyar Rádió humorfesztiváljának szerzői kategóriájában, és bár főállásban azt követően is újságíróként dolgoztam tovább, több humor projektbe is bekapcsolódtam” - mondta a Naphire.hu kérdésére Szlazsánszky Ferenc, aki a közelmúltban rájött, a saját humoros gondolatait feltehetően ő maga tudná a lejgobban előadni - így standuposnak állt.

"Bizonyos értelemben kezdő vagyok, de nagyjából húsz élő előadás után azt mondhatom, nagyon élvezem a közönséggel való személyes találkozást, az interaktivitást, a váratlan fordulatokat. Igaz, ezek kezelésében nagyon sokat segít, hogy az ATV-ben már hét éve vezethetem hetente többször is a Fórum című műsort, ahol tényleg bármi megtörténhet, és meg is történik ” - tette hozzá a Naphire.hu-nak a műsorvezető, aki azt is elárulta, az előadásai során leleplezi majd a mádiának azt is világát is, amit csak kevesen láthatnak a mindennapokban.

 “A Krokodiltámadás a Balatonnál a médiaátverés egyik szomorú példája, mondom bűnbánóan, hiszen én magam adtam ezt a címet még kezdő hírszerkesztő koromban egy ártatlan MTI hírnek, hogy többen kattintsanak rá. A kísérlet sikerült" - mondta Szlazsánszkí, aki szeptember végén a fővárosban lép fel legközelebb.

Címlapfotó: Instagram/szlazsanszky_ferenc

24 óra