Sokan aggódnak most friss képei miatt Paul Walker lányáért - 50 lenne ma a színész - Fotók

Ma töltené be az 50-et, lassan pedig már tíz éve lesz, hogy tragikus körülmények közt az életét vesztette. Paul Walker lánya rendre nyilvánosan emlékszik meg az apjáról a szülinapján, most érte aggódik a világ.

"Soha nem gondoltam, hogy megosztom ezt" - kezdte három éve áprilisban egy videója alatt Paul Walker lánya, amit teljesen váratlanul hozott nyilvánosságra a közösségi oldalán. A felvételen az látszik, ahogy szeretett édesapját meglepi a születésnapján. Hogy mi volt az apropója akkor, senki nem tudja. Talán csak annyi, hogy akkor bukkanhatott rá a felvételre, amelyet régóta őrizgetett. Könnyfakasztó képsorokkal gazdagodott a világ, mint ahogyan korábban számtalanszor Paul Walker lányának köszönhetően.

Meadow ugyanis képtelen elfelejteni az apját, és rendre posztol róla a közösségi oldalán.

via GIPHY

Paul Walker a kaliforniai Gelndale-ben született 1973. szeptember 12-én, azaz ma még mindig csak 50 éves lenne. Fiatal, életerős férfi, újabb filmek tucatjaival a háta mögött. November végén azonban már tíz éve lesz, hogy egy végzetes autóbalesetben az életét vesztette. A színész neve ma már gyakran a lányának köszönhetően bukkan fel a hírek közt, Meadow-val ugyanis hihetetlen szoros volt a kapcsolatuk, a 24 éves lány máig rendszeresen posztol az apjával kapcsolatban. Bár a cikkünk írásakor apja ötvenedik szülinapjával kapcsolatban egyelőre semmit nem tett közzé... 

Friss képei miatt azonban most érte aggódnak a rajongók! Csont és bőr - mondják sokan!

FOTÓK: Paul Walker 50 lenne - a 24 éves lánya aggasztóan vékony
  • Paul Walker luny Meadow születésnap
  • Paul Walker luny Meadow születésnap
  • Paul Walker luny Meadow születésnap
  • Paul Walker luny Meadow születésnap
  • Paul Walker luny Meadow születésnap

Címlapfotó: Instagram/meadowwalker

24 óra