Berki Mazsinak új munkája van - Meglepő dolgot árult el Hódi Pamela kislányáról

Ritkán beszél a magánéletéről, most egy reggeli élő műsorban tett kivételt. Berki Krisztián özvegye elköltözött a fővárosból, és nem akármilyen munkája lett.

Az RTL Reggeli vendége volt néhány perce Berki Mazsi, aki meglepő dolgokat árult el az életéről. Elmondta többek között, hogy Székesfehérvárra költöztek a szerelméhez, valamint új munkája is van. Sőt, párjával nemrég ünnepelték az egyéves évfordulójukat. "Közel egy éve vagyunk együtt, illetve egy éve alkotunk egy párt. Most egy év után visszamentünk arra a helyszínre, Horvátországba, ott alakult ki a románc" - mondta Berki Krisztián özvegye, de hozzátette, nem ott találkoztak először, de: "ott ért először össze a lábunk".

Mazsi azt is elárulta: kettesben voltak a párjával. Szerinte ugyanis fontos, hogy a felnőttek tudjanak kettesben is időt tölteni a párjukkal, férjükkel. "Ha ott van a gyerek, az nem olyan" - magyarázta. Az is kiderült, párja lánya, Zara nagyon jól kijön a kislányával, sőt, a 14 éves nevelt fia is. De nem csak ők. "Van egy Natikánk is. Nyáron kétszer háromszor programoztunk együtt, nyaraltunk együtt" - lepte meg a műsorvezetőket Mazsi, aki szerint szerelme kislánya, Zara és Nati is nagyon jól kijönnek egymással, és csak egy év van köztük.

A műsorvezetők kérdésére azt is elárulta: az influenszerkedés csak hobbimunka a számára, s mivel közgazdász, nemrég egy fuvarozócégnél helyezkedett el. Szeret gondolkodni, így nagy kihívás számára most ez a lehetőség.

Címlapfotó: Instaram/berkimazsi

24 óra