"Betegesen nézel ki" - Új farmerjét akarta megmutatni Kim Kardashian, a rajongók más miatt aggódnak - Fotók

Azt köztudott, Kimnek mindig darázsdereka volt. Hogy genetikailag, vagy a plasztikai beavazkozások eredménye, az most másodlagos. A farmeros képén azonban önmagához képest csont és bőr.

A kerekded formák, a telt keblek és csípő mintha egyszerre tűntek volna el. A nadrág meg mintha le is akarna esni róla, látszólag derékban is nagy rá. Nem csoda, hogy a családi örömhírből valóságos pánik lett. A rajongói nem hallgatják el, aggódnak érte. "Ez egy gyerek dereka" - írja az egyikük, míg egy másik: "Ez a derék ... nem reális egy átlagos nő számára". Van, aki ahhoz is veszi a bátorságot, hogy figyelmeztette a világsztárt: "Túl vékony, Kim. Amit csinálsz, az veszélyes". Míg egy sokadik: "Őszintén szólva szerintem betegesen nézel ki". 

Kim egyelőre hallgat, sőt, azóta több képet is megosztott. és továbbra is kitart amellett, hogy a kemény edzéseknek köszönhetően változott így meg. Csak úgy, mint a húga, Khloé. Pletykák szerint egy nem feltétlenül legális fogyókúrás injekciónak köszönhetően változtak meg mindketten ilyen drasztikusan és ilyen rövid idő alatt. De ezt mindketten cáfolták.

Akármi is az igazság, attól azonban senki ne féljen, hogy nem keresnek majd így átalakulva is milliárdokat a termékeikkel. 

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian

24 óra