A Másnaposok Alan-je lett 29 éves korára a Két pasi meg egy kicsi Jake-jéből - Fotók

Máig rendszeresen képernyőre kerül a sikerfilm, a főszereplő friss képei általában sokkolják a rajongóit. Gyaníthatóan nem érdekli - mert milliárdos. 

Egy családi sikerfilmmel robbant be a köztudatba, Az őserdő hőse című filmben ő alakította a kis George-ot. Majd ugyanúgy, 2003-tól több mint tíz éven át a nagysikerű Két pasi meg egy kicsi sorozat főszereplőjeként ismerte meg a világ. Gyerekfejjel keresett milliókat Angus T. Jones, azonban mint általában minden, ez a korszak is véget ért. Ráadásul nem épp úgy, ahogyan ez általában Hollywood-ban lenni szokott - a Jake Harpert alakító gyerekszínész számkivetett lett, köszönhetően a saját hülyeségének.

via GIPHY

2012. végén ugyanis adott egy botrányos nyilatkozatot, amiben a Két pasi - meg egy kicsit egyszerűen szennynek nevezte. Sőt, arra kérte a nézőket, hogy ne nézzék. Mindezt úgy, hogy akkoriban körülbelül 90 millió forintnak megfelelő dollárt kapott érte - hetente. Miután megjelent a videó, bocsánatot kért, de ez sem mentette meg, a sorozat írói "Japánba kültdék katonai szolgálatra". Bizony, azóta sem nagyon talált rá más szerep.

30 éves lesz ősszel, 9 milliárdos vagyonával azt is megteheti, hogy ma már felismerhetetlen!

FRISS KÉPEK: így néz ki 29 évesen a sorozat egykori gyereksztárja
  • Angus T. Jones
  • Angus T. Jones
  • Angus T. Jones
  • Angus T. Jones

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra