Újabb orrműtétje óta nem ismeri fel a telefonja a sztáranyukát - Fotó

Gyakorlatilag negyedévente korrigáltatja valamelyik testrészét, a legutóbbi akciónak már következményei is lettek az életére nézve.

Egykor Anglie egyik legismertebb modellje volt, aki körül ott lebzselt a sztárvilág. Azóta viszont nagyon sok víz lefolyt a Temzén, Katie Price pedig a gyerekeit egyedül nevelő, rendre anyagi gondokkal küzdő celebbé lett. Hogy a köztudatban maradjon, jó ideje egy podcastben meséli el rendre az életével kapcsolatos fejleményeket, így a közelmúltban így derült fény arra a titokra is, ami több, mint komikus.

Húgával, Sophie Price-szal beszélte meg legfrissebb orrműtétjét, ami után már a telefonja sem ismerte fel őt!

Fotó: Profimedia/RedDot

A műtét után a sztáranyuka hetekig orrsínt viselt, miután lekerült, az arcáról, jött a sokk: a mobiltelefonja arcfelismerő programja már nem oldotta fel a képernyőt. "Levettem a kötést, és még mindig van néhány öltésem, ami fel fog bomlani. Az orrom azonban nincs meg dagadva. Van néhány alkalmazás a telefonomon, amit arcfelismeréssel kell megnyitnom - és a telefonom már nem ismeri fel az arcom. Folyton be kell gépelnem a PIN-kódot" - mondta a podcastjében Katie.

Katie melleit eddig 16-szor műtötték, legutóbb állítólag kétliteres implantátumokat kapott. A ráncfelvarrás, orrműtét és zsírleszívás számára pedig szinte már rutin. Rendszeresen elvégezteti ezeket. Az meg kész szerencse, hogy a PIN-kódját meg tudta jegyezni. 

Címlapfotó: Instagram/katieprice

24 óra