Feladta magát a rendőrségen Opitz Barbi anyja - 4 és fél év börtön fenyegeti

Gyanúsítottként hallgatták ki, miután megjelent a rendőrségen Opitz Barbi édesanyja - írja a Naphire.hu. A lap el is érte az énekesnő és barátja állítólagos támadóját.

Vasárnap este a VII. kerületi otthonában támadt rá Opitz Barbie barátjára az énekesnő édesanyja. A rendőrség zaklatás és súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást, az énekesnő szerelme pedig a Blikknek elmondta, mi történt az ominózus napon. "Barbival moziba készültünk, és úgy volt, hogy az édesanyja átjön, hogy megsétáltassa addig Sütit, Barbi kiskutyáját. Amikor kopogtak és Barbi ajtót nyitott, az édesanyja átviharzott a szobán és szó szerint nekem esett. Tépett és karmolt, hol csak ért, minden szó vagy magyarázat nélkül" - kezdte Albert, de az események ezzel nem értek véget.

"Teljesen lesokkolódtam, először azt sem tudtam, mi történik. Később, mikor kicsit felocsúdtam, igyekeztem megfogni az édesanyját és kitenni valahogy a házból. Nem emelnék soha nőre kezet, most sem tettem, de valahogy meg kellett oldanom a helyzetet, főleg, hogy közben észrevettem, hogy egy kés is van a táskájában" - mondta a lapnak Albert. 

A Naphire.hu elérte az anyukát, sőt, azt is megtudták, a nő besétált a rendőrségre. A zsaruk elárulták, mi történt ott.

Lapozz a folytatásért!

24 óra