"Ezzel keresnek pénzt!" - Nyomoz a rendőrség Harsányi Levente ügyében

Jákob Zoli és Stohl András is érintett? Ezt állítja a népszerű rádiós, akinek az ügyében a Naphire.hu információi szerint már nyomoz a rendőrség.

Hetekkel ezelőtt ő maga is nyilvánosan háborodott fel, amiért internetes csalók visszaéltek a nevével és fényképeivel Harsányi Levi a közösségi oldalakon többször is olyan bejegyzésekben jelent meg, amelyek valótlan, szenzécióhajhász cikkeknek tüntek: a rádiós sokszor rendőrök, bilincse verve kísérték a fotómontázsokon, amelyeket a posztokhoz készítettek. “Az interneten futottam bele, hogy az egyik weboldalon az én nevemmel és arcképemmel reklámoznak pénzügyi szolgáltatásokat. Közel százezer forintnyi euró befizetése után 300 százalékos megtérülést ígérnek az embereknek” - mondta a rádiós egy korábbi interjúban.

A Naphire.hu most megtudta, a rendőrség nyomoz az ügyben. "A Budapesti Rendőr-főkapitányság személyes adattal visszaélés vétség miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen” - közölte a lap megkeresésére a hatóság. Harsányi Leventét telefonon érték el. “Milyen érdekes, hogy amióta megtörtént a rendőrségi feljelentés, azóta elmúlt, azóta láttam Stohl Andrást és Jákob Zoltánt is ugyanezzel a hirdetéssel” - mondta a lapnak. Ugyanakkor azt is hozzátette: az elkövetők tapasztaltak lehetnek, pontosan tudják, mit és hogyan kell tenniük, hogy nehéz legyen a nyomukra bukkanni.

Címlapfotó: Instagram/harsanyilevi

24 óra