Sue ikreket szült, Brick szakállas: így néznek ki a Semmi közepén szereplői ma - Fotók

Kilenc évad után 2018-ban ért véget a legendás sorozat, amit azóta is folyamatosan bárki megnézhet a streaming szolgáltatók kínálatában. nem véletlenül. Máig hatalmas siker.

A "The Middle" című sorozatot 2009 szeptemberében mutatták be a tengerentúlon, azóta pedig már Magyarországot is meghódította. Idehaza a rajongók a Semmi közepén és Anyám, borogass! címen is ismerhetik. A sztori egy nem mindennapi család mindennapjait mutatja be. A történetüket az édesanya meséli, ő sokszor következtetéseket is levon. Az örökké ideges és feszült Frankie egy autókereskedésben dolgozik, férje, a végtelen nyugalmáról híres Mike egy kőfejtőben. A fűszert pedig a család három gyereke jelenti.

via GIPHY

Ami már az első pillanatokban feltűnik mindenkinek, a gyerekek igencsak különböznek egymástól. A legidősebb fiú, Axl tehetséges sportoló, de tanulni lusta. Ugyanakkor talpraesett és nagyon laza, igaz, a családjával szemtelen. Húga, Sue hol a fellegekben jár, hol a paldón zokog, annyira ingadozó a hangulata, egy örök infantilis. A fiatalabb srác már ránézésre is különleges: Brick sokat olvas, intelligens, de elzárkózik a világtól és furcsa viselkedési szokásai is vannak.

2018-ban ért véget a sorozat, azóta igencsak sokat változtak a kedvenceink!

FOTÓK: Sue ikreket szült, Brick szakállas - íme a sorozat sztárjai ma!
  • A Semmi közepén szereplők
  • A Semmi közepén szereplők Patricia Heaton
  • A Semmi közepén szereplők Neil Flynn
  • A Semmi közepén szereplők Charlie McDermott
  • A Semmi közepén szereplők Eden Sher
  • A Semmi közepén szereplők Atticus Schaffer

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra