Teljes összeomlás: könnyek tengerében a Baywatch 51 éves bombázója - Fotók

Carmen Electra otthonának lépcsőjén ül és sír. Arca eltorzul a fájdalomtól. Kimerültnek tűnik, miközben szüntelen törölgeti a könnyeit az arcáról.

A sorozatot egy paparazzi készítette az 51 éve sztárról, akit talán még sosem láttunk így, smink nélkül, fájdalmas tekintettel. A híresség szóvívője nyugtatni próbálja a világot. "Úgy néz ki, mintha migrénje lett volna (...) A nap egyenesen a szemébe sütött!" - ilyen és ehhez hasnló kijelentésekkel. De vajon ki hiszi el mindezt? Egy szóvívő miért mond többfélét és miért csak találgat?

Fotó: Profimedia/RedDot

Pedig néhány hete a modell-színésznő igencsak kirobbanó formában volt. Akkor a másik korábbi "Playboy" címlaplánnyal, Jenny McCarthyval készült róluk egy sorozat. Nem akárki, Kim Kardashian kérte fel őket erre, hogy a saját márkájának, a Skimsnek a címlaplányai legyenek. 

"Hihetetlen energia volt a forgatáson, különösen Carmen mellett, aki elképesztően jól néz ki" - áradozott McCarthy barátnőjéről akkor. "Úgy éreztem, mintha a 90-es években lennénk, és évekkel később még mindig jól érezzük magunkat!". Nos, a friss képeken ezeknek az energiáknak semmi nyoma.

Címlapfotó és fotó: Profimedia/RedDot

24 óra