Ötéves lett: bikiniben ünnepli fiát a 48 éves Eva Longoria - Fotók

Hihetetlen: idén már az ötöt töltött be Eva Longoria kisfia, Santiago pedig gyakorlatilag a születése óta az anyja klónja. A strandon csípte el őket egy paparazzi, megőrül a világ a képeikért. 

Az elmúlt évek egyik legfelkapottabb híre lett Eva Longoria terhessége, köszönhetően annak is, hogy a népszerű színésznő rendszeresen be is számolt áldott állapotával kapcsolatban a közösségi oldalain. Tucatszám érkeztek a szebbnél-szebb kismama fotók, majd 2018. júniusában a nagy bejelentés, megszületett a Született feleségek sztárjának kisfia, Santiago Enrique. 

Hihetetlen: a kis Santi gyakorlatilag az édesanyja klónja - friss képein is. 

via GIPHY

A 48 éves Eva néhány éve elsősorban főállású anyaként éli ki magát, igaz, ha egy-egy vörös szőnyeges eseményre invitálják, ott azonnal el is lopja a showt. Szülés alatti alakját pillanatok alatt nyerte vissza, és míg évekkel ezelőtt rajongók millió bombázták kedves szavakkal, bókokkal, úgy tűnik, ma beéri egy kis apró ember szeretetével. Fiával ugyanis rajonganak egymásért. A színésznő alkalomadtán nem akármilyen képekkel lepi meg a rajongókat. 

A legfrissebbeket azonban egy paparazzi készítette: Santi szülinapja utén, egy strandon.

BIKINIS KÉPEK: a 48 éves színésznő fia betöltötte az ötöt - friss képeikért megőrül a világ
  • Eva Longoria gyerek Santiago strand
  • Eva Longoria gyerek Santiago strand
  • Eva Longoria gyerek Santiago strand
  • Eva Longoria gyerek Santiago strand
  • Eva Longoria gyerek Santiago strand

Címlapkép: Instagram/evalongoria

24 óra