"Sosem mondtam, hogy szent vagyok" - Gáspár Laci felesége társaságában vallott a botrányairól - Videó

Hetek óta rendre felbukkan a neve egy kínos ügyben, Gáspár Laci most a klippremierje kapcsán érezte úgy, meg kell szólalnia. Egy étteremben, családja társaságában reagált a múltra.

"Azért tartom fontosnak, hogy beszéljek a klipről, és nem is a klipről, az előzményekről, mert az utóbbi időben történt velem egy, egy jó pár dolog, jó is, rossz is, belekeveredett a nevem egy jó pár botrányba is… És nem arról akarok beszélni, mi volt igaz, mi nem volt igaz, hanem azt szeretném mondani, hogy sose mondtam, hogy szent vagyok, sose mondtam, hogy hibátlan vagyok" - ezzel kezdte Gáspár Laci, ami a vele kapcsolatos múltbéli botrányokat illeti. Az énekes egy budapesti étterem teraszán vette fel az üzenetét, de előbb megmutatta, feleségével  és kisfiúkkal ünnepelik az új videóklipjének megjelenését.

Aztán jött egy másik üzenet is.

"Sziasztok! Szóval ott tartottam az előbb, hogy nagyon kapcsolódik most az új dalom, a szövegéhez és a kliphez is a múltbéli események, amik történtek velem. Tehát azt akarom mondani, hogy sose mondtam azt, hogy szent vagyok, sose mondtam azt, hogy hibátlan vagyok, azt viszont mindig is mondtam, hogy szeretem a családomat, szeretem Istent és próbálok mindig a helyes úton járni, keresem a jót, a jó utat, de nem mindig sikerül. Valamikor én is (elbotlom?!) Viszont ehhez senkinek semmi köze, csak a családomnak" - magyarázza az énekes. 

Címlapfotó: Instagram/gasparlaci

24 óra