"Az eredmény ledöbbentett" - Ezért kellett megműteni Dundika mellét - Fotók

"Azért vannak a jóbarátok…" - ezzel a felütéssel kezdte bejegyzését Majoros Hajni, azaz Dundika, aki egy terjedelmes posztban árulta el, miért kellett megműteni.

A legjobb barátnője unszolására ment el szűrővizsgálatra Majoros Hajni, az eredmény - mint ahogy írja - ledöbbentette. Dundika egy terjedelmes posztban mesélte el a történetét és azt is, a legjobb barátnője súlyos betegséggel küzd. S a hősies harc közben ő a barátnőjéért is aggódott. "Azt mondta, „Manyim, légy okos, nézd hogy jártam, most azonnal jelentkezz be szűrésre!"" - olvasható a bejegyzésben az ukász. "Megfogadtam, bejelentkeztem. Megvizsgáltak, az eredmény ledöbbentett" - folytatja Dundika, akit azóta meg is kellett operálni.

"Igen, soha nem titkoltam, nem tagadtam, de nem is szégyelltem, hogy azon nők közé tartozok, akik mellimplantátummal rendelkeznek. Ez azért fontos információ, mert a vizsgálat során kiderült, hogy az implantátum deformálódott, kiszakadt és a benne lévő anyag már a nyirokcsomókba is átkerült. Műtétre került sor, ami szerencsére jól sikerült, gyorsan regenerálódok" - írja Dundika a Facebook-on, aki most arra kér mindenkit, senki ne halogassa. szűrővizsgálatokat.

Címlapfotó: Facebook/majoroshajnalka

24 óra