18 éves lesz Tom Cruise-ék lánya - A rajongók összevesztek, kire hasonlít - Fotók

Nicole Kidman férjeként két gyereket fogadott örökbe, Katie Holmes-szal egy lánya született. Tom Cruise a jelek szerint apakéntviszont csúfos kudarcot vallott. 

A világ egyik legjobban fizetett színésze, és állítólag az egyik legnehezebb természetű sztár is egyben. Ami a karrierben sikerült Tom Cruise-nak, az a jelek szerint a magánéletben már nem igazán. Lássuk be, a színész apaként nem sok mindent tud felmutatni. Pedig szép számmal akad gyermek, aki számítana rá. Nicole Kidman-nel két gyermeket fogadott örökbe házassága alatt, Bellát és Connort. Gyakorlatilag feléjük se néz hosszú évtizedek óta. Katie Holmes-szal pedig egy kislányuk született, Suri, akivel a színész a szcientológiai egyház miatt meg kellett, hogy szakítsa a kapcsolatot.

via GIPHY

Katie Holmes és Tom Cruise szakításáról évekig pletykáltak, de csak néhány esztendővel ezelőtt lett hivatalos. Addigra a színésznő már rendszeresen Jamie Foxx oldalán tűnt fel az utcán, s mint utólag kiderült, már évek óta egy párt alkottak. Tom Cruise-zal viszont egy szigorú megállapodást kötöttek, amely alapján állítólag évekig nem tűnhetett fel új férfi oldalán. Nos, Katie azóta Jamie Foxx-szal is szétment, sőt, volt egy románca egy harmincas New York-i vendéglátóssal, és jó ideje ismét szingli.

Lányuk lassan 18 éves lesz, a rajongók a friss képeit látva megint azon vitáznak, kire hasonlít inkább: Katie, vagy Tom? 

Tom, vagy Katie? Megosztja a rajongókat, kire hasonlít a 17 éves Suri
  • Suri Cruise Tom Cruise Katie Holmes
  • Katie Holmes és Suri Cruise
  • Katie Holmes és Suri Cruise
  • Katie Holmes és Suri Cruise
  • Suri és Tom Cruise

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra