Megdöbbentő képek a Baywatch egykori bombázójáról: 55 éves lesz Caroline Holden - Fotók

A sorozat sikereinek a csúcsán, éveken át alakította Caroline Holdent a malibui tengerparton. A Baywatch történetének legszexibb barna vízimentőjének tartották. Friss képein meg már senki nem ismeri fel.

A Baywatch 1989-től tíz éven át futott sorozat, és minden addigi nézettségi rekordot megdöntött a maga kategóriájában. A rendszerváltást követő Magyarországon is hamar közkedvelt lett, hiszen először csodálhattuk meg a tévéképernyőn a világhírű amerikai cicababákat, a teljes plasztik valójukban. Ami tagadhatatlan, a csinos vízimentők mindegyike világsztár lett, köszönhetően a sorozatnak. Köztük a Caroline Holdent alakító gyönyörű színésznő is. 

Több mint 20 éve drog miatt tartóztatták le, azóta is rejtőzködő életet él. A legfrissebb róla készült képek megdöbbentik a világot!

via GIPHY

Yasmine Bleeth 1968-ban született, néhány hét múlva már 55 éves lesz. A Baywatch világhírnevet hozott a 165 centiméteres, tökéletes alakú és gyönyörű arcú fiatal lány számára. A People magazin 1995-ben a világ 50 legszebb embere közé választotta, az FHM magazin pedig 1996 és 2001 között minden évben a 100 legszebb nője közé sorolta őt. Sorra kapta a sorozatszerepeket, saját ruhamárkát is alapított, majd a drogfüggősége derékba törte a karrierjét. Letartóztatták, majd rehabra ment, ezt követően pedig 2003-ban még visszatért a Baywatch: Hawaii esküvő cimű filmben. Aztán gyakorlatilag eltűnt.

A legfrissebb róla készült kép nem csak a rajongókat sokkolta - néhány hét múlva már 55 lesz.

Sokkoló képek: így néz ki Caroline Holden ma!
  • Yasmine Bleeth a Baywatchban
  • Yasmine Bleeth rendőrségi fotó
  • Yasmine Bleeth
  • Yasmine Bleeth meghízott
  • Yasmine Bleeth meghízott

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra