Szájról olvasó leplezte le Károly királyt - Frusztráció a királyi hintóban - Fotó

Vajon a feleségén vezette le a dühét Károly? - teszi fel a kérdést több lap is, ami beszámolt a szokatlan bulvárhírről.

Amióta léteznek kamerák, az emberek állandó késztetést éreznek, hogy minden, számukra jelentős eseményt megörökítsenek. Nem volt ez másképp Károly koronázásán sem, ahol tízezrek emelték a magasba a mobiljukat, amikor úgy érezték, különös események szemtanúi. Épp ezért ma már gyakorlatilag nagyon nehéz titokban tartani bármit, ha pedig nincs hang, akkor még mindig ott vannak a szájról olvasók. Most az is kiderült, Károly miért volt frusztrált a ceremónia helyszínére tartó hintóút alatt:

A nyilvánvaló késés miatt! És ehhez Vilmoséknak is köze van...

Fotó: Profimedia/RedDot

Vilmos herceg, Katalin hercegnő és a gyermekeik, Charlotte, Lajos is késtek, ők pedig egy másik hibtóban követték az apjukat. Így viszont Károlyéknak is várniuk kellett az indulással. Nyilván okkal lehet feszült egy ilyen helyzetben az ember, pláne a saját koronázásának a napján, nem? Két szájról olvasó is ugyanarról számolt be, látva a felvételeket.

"Aggódom az idő miatt, úgy értem, ezúttal tovább tart, és, nos, ööö, úgy értem, nézd! Tudom" - rekonstruálta az első szakember a Károly száját elhagyó aggódó szavakat. A másik: "Soha nem vagyunk időben. Igen, én... Ez negatív. Mindig van valami." 

Bár a két "megoldás" alapjaiban egészen másnak tűnik, a tartalmuk gyakorlatilag ugyanaz. Károly feltehetően nagyon bosszús volt, és Kamillára zúdította a dühét.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra