Eltorzult a teste és arca a plasztikától: így néz ki ma a szülinapos Linda Evangelista - Fotók

Körülbelül 7 éve tűnt el a nyilvánosság elől, másfél éve egy drámai bejegyzésben tudatta a világgal: egy elrontott szépítészeti beavatkozás eltorzította őt. A 90-es évek szupermodellje 58 éves lett. Friss képünk van róla.

A 90-es évek egyik ünnepelt modellje volt, Karl Lagerfeld egyik nagy kedvence. Fényes karrier állt előtte és bő egy évtizeddel ezelőtt is rendre megjelent a vörös szőnyegen. Aztán Linda Evangelista 2021 őszén sokkolta a világot: egy terjedelmes bejegyzésben kürtölte világgá, egy elrontott plasztikai beavatkozásnak köszönhetően eltorzult az arca. Azóta jószerivel csak paparazzi képek készültek róla, amelyek futótűzként járták körbe a világot.

Tavaly februárban aztán a People címlapján mutatta meg a valóságot.

via GIPHY

Linda Evangelista egykori "kollégái" még mindig a rivaldafényben fürdőznek, a kanadai származású nő jó ideje eltűnt a kíváncsi szemek elől. Közel hat éve nem állt a nyilvánosság elé, nem jelent meg rendezvényeken, és sehol. 2021 szeptemberében derült ki, hogy miért: egy zsírszövet kezelésére szolgáló szépségápolási módszer "brutálisan elcsúfította" őt, és "tönkretette az egzisztenciáját". A megdöbbentő vallomása és fotói óta már volt néhány nyilvános szereplése, de továbbra is inkább bújkál.

Az egykori sztármodell 58 éves lett - friss képei elgondolkodtatják a nőket!

Drámai képek: 58 éves lett a szupermodell - eltorzította a plasztika
  • Linda Evangelista
  • People címlap
  • Linda Evangelista
  • Linda Evangelista
  • Linda Evangelista

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra