Megőrült? Ebben a takarítókocsiban egy világsztárt tolnak a színpadra - Fotók

Nem könnyű feladat titokban feljutni egy színpadra, ahol már tízezrek várnak rád. Korunk egyik legsikeresebb sztárja megdöbbentő trükkel rukkolt ki.

Hatalmas volt a várakozás, mint általában mindenütt, ahol korunk egyik legnépszerűbb és legsikeresebb énekesnője fellép. A 33 éves sztár Nashville-i koncertjén sem volt ez másképp, ugyanakkor nem mindennapi sorozat készült arról, hogyan oldotta meg mindezt inkognítóban. A színpadra ugyanis váratlanul egy méretes takarítókocsit toltak fel munkások. Seprő, felmosó a tetején, oldalán méretes betűkkel olvasható, milyen szerkezet is ez valójában. Vagy mégsem?

Miután a színpadra értek vele, a kocsiból Taylor Swift ugrott elő!

Fotó: Profimedia/RedDot

A rajongói számára azonban ez a szokatlan bevonulás nem feltétlenül tartogatott meglepetést: Taylor Swift ugyanis az Eras nevű turnája során már hasonló módon lepte meg a rajongókat. Ráadásul jól látszik, hogy nem csak a takarítószemélyzet, de számos biztonsági őr is a kiskocsi nyomában volt szorosan, akik feltehetően nem a seprők, lapátok és felmosók épségéért aggódtak. Swift szereti meglepni a rajongóit, vagy csak fél a kíváncsi tekintetek miatt?

Fotó: Profimedia/RedDot

Korábban Zayn Malik árult el egy hasonló titkokt az énekesnőről. "Egy bőröndben utazott" - mondta 2018-ban, és azt is hozzátette: azért, hogy kicselezzi a paparazzikat. Nos, a jelek szerint az énekesnő biztosan nem klausztrofóbiás. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra