Egy élő roncs lett az Amerikai Pite egykori bombázója - Friss képei sokkolják a film rajongóit

Évente legalább egyszer sokkot kap a világ, amikor a születésnapjáról emlékezik meg a sajtó, az Amerikai pite szexi sztárja alaposan tönkretette magát, legfrisseb képei futótűzként terjednek.

Az Amerikai pite című film olyan hírnevet hozott neki világszerte, amilyenről minden fiatal színész csak álmodhat. A 90-es években így már a világ egyik legismertebb arca lett, ráadásul gyönyörű szőke nőként a férfiak álmának megtestesítője. Minden adva volt ahhoz, hogy megvalósítsa a Hollywood-i álmot, de Tara nem tudott élni vele. És ami ettől is borzasztóbb: egy idő után magát kezdte el hibáztatni a kudarcai miatt.

Tragikus véget ért, hogy megpróbálta megmenteni magát: önpusztító élet, és plasztikai műtétek!

via GIPHY

A nők ma akár irigyelhetnék is, hiszen túl a 47-en olyan karcsú, mint amilyenek csak a fiatal kifutómodellek szoktak. Látva a friss képeit azonban az emberek többségének minden más az eszébe jut, csak az irigység nem. A kicsapongó élet, az örökös testképzavar és az ennek köszönhető fogyókúra méretes csapást mért az egykor ünnepelt színésznő testére. És a karrierjére is, hiszen a filmipar szép lassan elfelejtette őt. A rajongók azonban nem: ennek köszönhetően pedig évente borzadnak el a látványtól és attól, mivé lett.

Idén már a 48-at tölti majd - friss képei sokkolják a világot!

MEGRÁZÓ KÉPEK: az Amerikai pite Vicky-je ma már egy élő roncs!
  • Tara Reid
  • Tara Reid
  • Tara Reid
  • Tara Reid
  • Tara Reid

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra