Őrült dologra vette rá a férje az ATV műsorvezetőjét - Túl vannak az első napon

Az eredeti terv szerint Szőllösi Györgyi és a férje nyugdíjas éveik alatt vágott volna bele - Ákos azonban úgy érete, itt az idő.

Írottkőtől indulva járja végig az országos Kéktúrát Szőllösi Györgyi és családja. Az ATV Egyenes Beszéd műsorvezetője túl is van az első etapon. “Vidéki vagyok, gyerekkorom óta nagyon sokat jöttünk mentünk apukámmal, nagypapámmal - nekiindultunk az erdőnek és valahol kikötöttünk. Imádom az erdőt és a férjemmel is sikerült megszerettetni” - mondta a Naphire.hu-nak. Olyannyira: hogy a Kéktúrát most Ákos unszolására kezdték el.

“Az a cél, hogy egy hónapban egy hétvégét ennek szenteljünk, ez alatt egy szakaszt bőven tudunk is teljesíteni. Ha szombat-vasárnap megyünk két napot, akkor egy 50 km-t simán meg tudunk csinálni. A lányok is hozzá vannak már edződve” - folytatta a lapnak Szőllösi Györgyi, aki azt is elárulta, meddig jutottak az első szakasz során. “Most Tömördnél tartunk, odáig jutottunk el. A pünkösdi hétvégén megyünk a következőre” - mondta a műsorvezető, aki szombaton Gajdos Tamás oldalán  III. Károly királlyá koronázását közvetíti majd élőben az ATV képernyőjén. 

Címlapfotó: Instagram/gyorgyiszollosi

24 óra