Nyomorultul sült el Tatár Csilla arcfeltöltése - megszólalt a tévés - Fotó

Demcsák Zsuzsa és Csonka Pici is feltöltette az arcát, Tatár Csilla azonban igencsak pórul járt. A Naphire.hu-nak elárulta a részleteket is.

Vasárnap este a plasztikai beavatozásokról is beszékgette az ATV #Bochkor vendégei, amikor a műsor egy pontján Tatár Csilla elárulta, egyszer ő alaposan befürdött a hialuoronsavas arcfeltöltéssel. “Amikor én csináltattam az arcomon egy kisebb beavatkozást, iszonyú nyomorultul sült el. És azóta határozottan ellene vagyok és ha megkérdezik a véleményem, nem javaslom!” – mondta Csilla, aki első kisfia születése után, egy kialvatlan korszakában szánta rá magát. beavatkozásra.

“Iszonyú karikásak voltak a szemeim, beesett az arcom és rábeszéltek erre a hialuronsavas feltöltésre. Betöltötték ide, hogy majd akkor az kisimul. Mondom, tök jó. Belenéztem a tükörbe, tényleg kisimult” - magyarázta a Naphire.hu cikke szerint, majd jött a meglepetés. “Másnap reggel fölkeltem és úgy néztem ki, mint akinek valami nagyon durva fehérjeallergiája van. Ilyen lett a szemem” - mondta és megmutatta, mekkorára dagadtak a szemei. Kiderült: a töltőanyag megkötötte a szervezetében a vizet, így újabb beavatkozásra volt szükség, egy oldószert kellett beszerezni, és az érintett területekbe fecskendezni.

A Naphire.hu-nak a felvételt követően elárulta, tanult az esetből. “Hialuront biztosan nem töltetnék többet az arcomba, és ma már van egy nagyon jó bőrgyógyászom is, csak ő nyúlhat az arcomhoz” - szögezte le Csilla. 

Címlapfotó: Youtube/ATV_Magyarország

24 óra