Sírva ment haza a feleségéhez Németh Kristóf - Nehéz döntés elé állította az élet

Megható vallomás lett a vége: Németh Kristóf Bochkor Gábor műsorában árulta el, milyen nehéz döntés elé állítota az élet.

Subicz János szerepe mára egybeforrt a nevével, Németh Kristf az ATV #Bochkor vendégeként ugyanakkor elárulta, majdnem más kapta meg azt. “Amikor a Drága örökösök elindult, akkor nekünk már ki volt tűzve a nászutunk a feleségemmel - sírva mentem haza. Mondtam, hogy kaptam egy felkérést, de a nászutunkra esik. Megyünk több mint egy hónapra Ázsiába, ezer éve ezt szervezzük, erre gyűjtöttünk, kifizettük, satöbbi. És elindult az egész, és én azt mondtam, hogy nem, ezt az utat én biztos, hogy nem mondom le” - emlékezett a Naphie.hu cikke szerint, majd hozzátette: nem sokkal később a producertől kapott egy hívást.

“Hámori Barbi írt egy olyan szálat, hogy a Subicz folyamatosan Thaiföldről jelentkezik be” - folytatta a Fórum Színház igazgatója, aki így mégis megkaphatta a szerepet és az utazásukat sem kellett lemondaniuk. “Én kint forgattam, forgatókönyveket kaptam, majd hazaküldtem az anyagot vágni” - így Kristóf, aki azt is elárulta: kint thai masszőröket is szerződtetett, hogy szerepeljenek a sorozatban vele. A Naphire.hu szerint a színész a műsorban arról is beszél majd, mit gondol arról, hogy Tóth Gabiék is Szentendrére költöztek.

Az ATV #Bochkor című műsor vasárnap este 20:50-kor kezdődik a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Youtube/ATV Magyarország

24 óra