Tótpeti Lili utódját keresik - költözik az ATV időjósa

Újra szépségkirálynőt választ az ország, a Miss World Hungary 2023 castingján a jelenlegi uralkodó a Naphire.hu-nak adott villáminterjúban mesélt az életéről, elárulta azt is, költözik.

Tótpeti Lili a Naphire.hu-nak elmondta, álmodni sem merte volna, hogy két évvel a megkoronázása után itt tart majd, ahol. Gyerekkora óta arról álmodott, műsort vezethet majd, időjósként pedig ez valóra is vált számára az ATV-n. Új ajtók nyíltak ki előtte, új helyen lakik, igaz, épp költözik. "Most megint költözöm. (Nevet) Eddig egy lakótársammal laktam, most öt utcával arrébb költözöm a kiskutyámmal. Még közelebb leszek a munkahelyemhez” - mondta a szépségkirályő a Naphire.hu-nak, majd hozzátette: az egyetem, a tévécsatorna, a modellmunkák és közösségi oldalak gyakorlatilag ki is töltik a mindennapjait, igaz, most épp búvárvizsgára készül, hogy édesapjával merülhessen majd.

Fotó: Magyarország Szépe

A családjával havonta két-három napot igyekszik együtt tölteni, és már arra is felkészült lélekben, hogy lassan át kell adnia a koronáját, aminek érzése szerint olyan sokat köszönhet. "Nagyon nagy jelentőséggel bír számomra ez a korona, illetve a poszt, amit majd átadok. Zsűritagként a felkészítő táborban és a döntőn a maximumot fogom elvárni a lányoktól. Amit csak tudnak, adjanak bele, hiszen tudom, hogy én amennyit tudtam, és amennyit lehetett rá készülni, mindent megtettem - és ezt elvárom majd mindenkitől. Hiszen ez a poszt és ez a presztízs ezt megköveteli" - mondta a Naphire.hu-nak.

Címlapfotő: Instagram/totpeti_lili

24 óra