Imádja a franciát - mondta a magyar milliárdos a Magyarország Szépe castingján a lánynak, a modell válaszára talán ő sem számított - Videó

Idén is megválasztják Magyarország Szépét: a Miss World Hungary 2023 castingja máris emlékezetes lett, köszönhetően a zsűr elnökének, a milliárdos tiktoker-nek, a TV2 Nagy Ő-jének köszönhetően.

Szombaton megkezdődött a Miss Wolrd Hungary 2023 castingja,  több mint 100 bikinis bombázó jelent meg a válogatón, hogy lenyűgözze a zsűrit, és harcba szálljon a szépségkirálynőnek járó koronáért. 2021. októberében Tótpeti Lili fejére került a korona, aki a pandémia miatt már közel másfél éve viselheti azt, ráadásul a cím alapjaiban állította a feje tetejére az életét. Ma már a fővárosban él, az ATV népszerű időjósa és ki sem lát a modellmunkákból, reklámszerződésekből. A casting azonban nem csak miatta volt emlékezetes: a zsűri elnöke idén is a Crystal Nails alapítója, a milliárdos magyar üzletember és népszerű influenszer, Jákob Zoltán. 

A TV2 Nagy Ő című műsor leendő főszereplője egy nem mindennapi videót osztott meg a caston egyik nem mindennapi pillanatásról!

 

Lapozz a videóért!

24 óra