Bréking! Galambos Lajos megszólalt - újabb fordulat az ügyében

A Naphire.hu információi szerint az Alkotmánybírósághoz fordult a mulatós sztár jogi képviselője. Lajcsi is megszólalt.

Hiába várták a börtön bejáratánál február közepén, Galambos Lajos halasztást kért az egészségügyi állapotára hivatkozva. Azóta is nagy a csend körülötte, amit most a Naphire.hu információja tört meg. Értesüléseik szerint ugyanis a mulatós sztár ügyvédje az Alkotmánybírósághoz nyujtott be beadványt, amit Lajcsi meg is erősített a portálnak. Azt is elmondta, mi áll benne.

“Az alkotmánybírósági panaszt nem én tettem, hanem egy olyan szakember, akinek a szakmai múltjához, szakmai munkájához és szakmai tisztaságához véleményem szerint nem férhet kétség, hiszen a fiam, aki az ELTE jogtudományi karára jár, abból a könyvből tanul, amit ő írt. Ebben a beadványban a következő szerepel, én csak idézni tudok belőle: “törvénysértő volt a bizonyítás, alapvető jogaim sérültek annak ellenére, hogy van jogerős ítélet, ez az eljárás tisztességtelen.” És ezt nem csak én állítom, hanem a beadványban az ügyvéd is” - mondta a Naphire.hu-nak.

Azt is hozzátette: Molnár Gábor Miklós a rendelkezésére álló iratok alapján látja így, és nem az ő kérésére írta le mindezt. Az is kiderült, egy újabb halasztási kérelmet is benyújtottak ezzel összefüggésben, azt azonban nem árulta el, kapott-e azóta újabb behívót, hogy kezdje meg a börtönbüntetését.

Lajcsit lopás és egyéb bűncselekmények elkövetésében december elején mondták ki bűnösnek, 3 év hat hónap börtönbüntetést kapott, a közügyektől pedig 4 évre tiltottak el.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra