Hét hónap után: kiderült Coolio halálának valós oka - Fotó

Szeptember végén érkezett a hír: elhunyt a 90-es évek legendás rappere, Coolio. MOst, hét hónappal a tragédia után derült ki, mi okozta a halálát.

Sokkolta a világot: szeptember végén barátja és menedzsere közölte a lesújtó hírt, elhunyt Coolio. Jarez Posey szerint a fürdőszobában találtak rá az énekes holttestére, a halálát a gyanújuk szerint szívroham okozhatta. Az 59 évesen elhunyt Artis Leon Ivey Jr egyik legnépszerűbb szerzeménye, a Gangsta's Paradise, Stevie Wonder 1976-ban kiadott Pastime Paradise című dalának feldolgozása, amely a Veszélyes kölykök című film betétdalaként vált ismertté. 

Az már akkor kiderült, hogy drogot nem találtak a rapper lakásán. Egy Twitter-bejegyzés szerint viszont a rapper súlyos egészségügyi állapotban volt, amikor a mentők megérkeztek hozzá. Bűncselekményre utaló jeleket nem találtak. Most, közel 7 hónap után végre közölték a stár halálának valós okát.

Coolio halálát egy erős, kábító fájdalomcsillapító okozhatta.

A hírt ezúttal is Jarez Posey, közölte, aki azt is hozzátette: a rapper szervezetében heroin és metamfetamin nyomaira is rábukkantak. Az orvosszakértő szerint is baleset történt, ugyanakkor a sztár halálához a súlyos asztmája és a dohányzés is hozzájárulhatott.

Címlapfotó: Instagram/coolio

24 óra