"Öreg a bikinihez" - 55 évesen 30 évet tagadhat le a Baywatch egykori sztárja - Fotók

Te elhinnéd, hogy a Baywatch Donnája már az 55-öt tölti? A szőke vízimentőből barna családanya lett. Vannak nők, akik szerint már nem lenne szabad bikiniben posztolnia. Pedig 30 évet tagadhat le.

Donna Jeanette D'Errico modellként kezdte a pályáját, majd miután levetkőztette a Playboy és a hónap nyuszilánya lett, a Baywatch című sorozat producerei azonnal szerepet kínálták neki. Még a Donna keresztnevet is megtarthatta a filmvásznon. 28 évesen bújt bele a tűzpiros vízimentő fürdőruhába és évekig meg sem szabadult tőle. A sorozat sikerének köszönhetően világszerte lett ismert, még a magyar autóműhelyek, serdülő srácok szobájának falán is ott virítottak a bikinis poszterei.

Nos, a jelek szerint érdemes lenne lecserélni azokat a képeket! Az 55 éves Donnára, például!

via GIPHY

Férfiak milliói ábrándoztak Donna-ról, majd a sorozatot követően is mindig megtalálta egy-egy szerep, ahol egy szexi szőke nőt kellett alakítania. 1996-ban házasságot kötött Nikki Sixx rockzenésszel, akivel 2007-ben váltak el. Kétgyermekes anyuka, aki március végén már az 55-öt tölti be. De nagyon nehéz ezt elhinni, a közösségi oldalára posztolt képei alapján évtizedeket tagadhatna le. Akadnak is olyanok, főként nők, akik rendszeresen beszólnak neki a pikáns képei miatt.

"Elég sok nő panaszkodott..." - mondta Donna, aki kőkemény képpel vágott vissza.

FOTÓK: nyíltan mutogatja magát az egykori vízimentő - Eldobod az agyad!
  • Donna címlap
  • Donna a Baywatchban
  • Donna DErrico
  • Donna DErrico
  • Donna DErrico

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/donnaderrico

24 óra