Bikiniben fotózta le egy paparazzi Neymar húgát, aki nemrég agyonretusált képeket posztolt a karneválról - Fotók

Néhány napja hatalmas vihart kavartak a retusált képei, egy paparazzi rögtön a nyomába eredt. Feladat: karikázd be a fotóin a különbségeket.

Körülbelül 6 millió követője van az Instagramon, gyanítjuk, ez a szám meg se közelítené ezt, ha Rafaella tetsvére nem a világ egyik leghíresebb futballsztárja, Neymar lenne. A fiatal brazil nő feltehetően így nagyon szépen keres influenszerként is, nem feltétlenül szorul rá testvére anyagi támogatására. Természetesen azonban csak abból gazdálkodhat, amije van, s ha nem is olyan tökéletes a kép, mint amilyennek szeretné, még mindig ott van a photoshop, amivel sokat alakíthat a végeredményen.

Rafaella ezt néhány napja meg is tette - a képei miatt szétszedte a világ!

A Rio-i Karneválon jelent meg Neymar húga, ahol a hagyományoknak megfelelően egy falatnyi ruhában, flitterekkel, strasszokkal kirakott bikiniben, méreted dísszel a fején járta a szambát. És pózolt a kamerának, ami az ő számára talán fontosabb is volt a bulizásnál. A közösségi oldalára posztolt képek miatt százezrek ünnepelték őt, egészen addig, míg meg nem jelentek azok a képek, amiket mások készítettek róla ugyanott. Akkora botrány lett, hogy egy paparazzi azóta is követte - meg is lett az eredménye.

Rafaella-t bikiniben fotózták le a tengerparton - a netezők a különbségeket karikázzák be a képein!

Insta vs Valóság! Hány különbséget találsz Neymar húgának képein?
  • Neymar retus Rafaella
  • Neymar retus Rafaella
  • Neymar húga photoshop
  • Neymar húga photoshop

Címlapfotó: Instagram/rafaella

24 óra