"Szakadt gepárd" - Szemöldök és fehérnemű nélkül sokkol Miley Cyrus 23 éves húga - Fotók

Jó negyven évvel tűnt idősebbnek a koránál Miley Cyrus húga egy rendezvényen, a közösségi oldalakon szétszedik a 23 éves lányt.

Hihetetlen, hogy még mindig csak 30 éves, de már több mint másfél évtizede ismeri az egész világ. Bizony, a Disney-nek és a Hanna Montana sorozatnak köszönhetően Miley Cyrus gyerekkora óta címlapokon szerepel, így a pszichológusokat sem lepi meg, hogy mostanra gyakorlatilag már mindenét megmutatta, amit lehetett. És túl van már mélyponton, szakításon, kalandon, minden zűrös dolgon, amihez egy rocksztárnak anno évtizedekre volt szüksége a karrierje alatt.

Úgy tűnik, a 23 éves húga most lép ki az árnyékából! Mondjuk a módszer nem túl ízléses.

via GIPHY

Noah Cyrus alig múlt 18, amikor úgy döntött, nővére farvízén ő is felépíti magát. Miley-hoz hasonlóan egy idő után ős is egyre többet meztelenkedett nyilvánosan, nem csoda, hogy a közösségi oldalán hamar milliók csatlakoztak hozzá. Igaz, lassan 10 éve ő maga is építi a karrierjét színésznőknt és énekesnőként is, de ebben a tekintetben nem nagyon sikerül megközelítenie a nővérét, így valószínűleg csak átok a közeli rokonság. Az sem kizárt, a kétségbeesés vitte rá arra, hogy a napokban szemöldök és fehér nemű nélkül, egy sokak szerint ízlésetelen szettben jelenjen meg a vörös szőnyegen.

60 évesnek nézik, akik azt se tudják, ki ő - a "fashion police" elvinné ezért a szettért!

SOKKOLÓ KÉPEK: 23 évesen nem nézhet ki így nő - írja egy kommentelő
  • Cyrus família
  • Noah Cyrus
  • Noah Cyrus
  • Noah Cyrus
  • Noah Cyrus

Címlapfotó: Instagram/mileycyrus-Profimedia/RedDot

24 óra