Csak az új külsejét mutatta meg Kourtney Kardashian, sokan aggódnak egy apró részlet miatt - Fotók

Nem ritka, hogy extrém módon változtatja meg a külsejét, most azonban egy olyan dolgot szúrtak ki a képein a rajongók, ami miatt sokan aggódnak. Horrorisztikus.

A 43 éves Kourtney Kardashian az elmúlt években gyakran szerepelt a címlapokon, hiszen - mint kiderült - összejött egy régi kedves ismerősével, a Blink-182 dobosával, Travis Bakerrel. A sztárpár hétről-hétre lepte meg a világot, olyan tempót diktált a szerelem terén: az eljegyzésüket egy Las Vegas-i villámesküvő, majd egy újabb romantikus lagzi követte. Az álomszerű kapcsolatot csak az a hír zavarta meg néhány órára, amikor Travis Bakert mentő vitte el, és a közösségi oldalán az életéért könyörgött. Kourtney most ismát "önerőből" virít a címlapon:

Az új frizuráját akarta csak megmutatni, a képén aggasztó dolgot szúrt ki a világ.

Úgy tűnik, a milliárdos realitysztárnak ismét kedve a külseje drasztikus megváltoztatásához, az Instagramon pedig egy albumnyi képen mutatta meg az eredményt. Egy ultradögös fekete bőrruciban mutatta meg a pimasz, szőke bubufrizuráját, és egy hozzáillő bőrdzsekit is szerzett a szetthez. Míg egyesek az egekig magasztaltákőt az új külső miatt, akadtak, akik éles kritikákkal illették őt.

Aztán valaki kúszúrt valamit a képen, és azóta mindenki erről beszél!

"Mi ez???" - Kourtney fotói sokkolják a rajongókat
  • Kourtney Kardashian külső
  • Kourtney Kardashian külső
  • Kourtney Kardashian külső
  • Kourtney Kardashian külső

Címlapfotó: Instagram/kourtneykardash

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra