Bréking! Elmarad Justin Bieber jövő heti budapesti koncertje

A magyar partner még nem erősítette meg, de: Justin Bieber a Twitterére posztolta ki, lemondja a teljes turnéját. A jövő héten így gyaníthatóan nem jön Budapestre.

Egyelőre senki nem tud semmit, senki nem közölt semmit hivatalosan sem. Az interneten egyelőr emáig olvasható, a jövő hét szombaton Budapesten koncertezik Justin Bieber, aki a "Justice World Tour" című turnéjával érkezik a magyar fővárosba. Korábban már elhalasztotta, a jelek szerint most úgy tűnik, le is mondja. Legalábbis erre utal a 29 éves énekes bejegyzése, amit nem sokkal ezelőtt a Twitteren tett közzé. A születésnapját éppen ma ünneplő sztár és a menedzsment az okokról semmit nem közölt.

Emlékezetes: Justin Bieber 2022 júniusában állt ki a rajongói elé, és elárulta, hogy Ramsay Hunt-szindrómában szenved. A ritka vírusos betegség a fül és az arc idegeit érinti. Akkoriban egy videót is posztolt, amin jól látszott, a szeme és a fél arca gyakorlatilag önálló életet él a bénulásnak köszönhetően. Ennek köszönhetően a sztár turnéját először 2022 júniusában függesztették fel, majd néhány állomás után szeptember végén ismét félbeszakították.

Utolsó, 2022. szeptember 4-i brazíliai koncertjén a popsztár legyengült, és utána kijelentette, hogy teljesen kimerült, és egyelőre nem tud újra színpadra lépni. A magyar koncerttel kacsolatban hivatalosan is próbálunk megerősítést kérni a szervezőktől, amennyiben elérjük őker, cikkünket frissítjük.

Címlapfotó: Instagram/justinbieber

24 óra