78 éves lett Frank Sinatra egykori szerelme - A színésznőre ma már kevesen ismernek rá - Fotók

14 évesen már a kamerák előtt mutathatta meg magát, 21 évesen pedig összejött a legendával. Már 78 éves az egykori szexszimbólum.

1945-ben született Los Angelesben John Villiers Farrow és Maureen O'Sullivan gyermekeként, a rendezőként is dolgozó apjának köszönhetően pedig már 14 évesen szerepet kapott egy filmben. 18 éves korától színházban, 19 éves korától pedig mozifilmekben kapta sorra a szerepeket, köszöhetően talán szépségének is. Nem csoda, hogy a korszak egyik legnagyobb szívtiprója és nőcsábásza, Frank Sinatra is szemet vetett rá. Mia Farrow 21 éves volt, amikor összejöttek, sőt, össze is házasodtak, de a frigy csak két évig tartott. Lehet, hogy a 30 év korkülönbség miatt?

via GIPHY

1970-től 1979-ig  André Previn felesége volt, ezt követően lett az élettársa Woody Allennek, aki számos szereppel megajándékozta a kedvesét. Több gyereket is örökbe fogadtak, a színésznő pedig 1992-ben azért szakított a rendezővel, mert Allen viszonyt kezdett az egyik mostohalányukkal. Sőt, azt is állította, egy másik lányukat is zaklatta. Kapcsolatukról nemrég az HBO egy dokumentumfilmet is készített, ami után Farrow és családja rengeteg támadást kapott. Ezt követően tette tisztába, miért halt meg valójában a tizennégy, részben örökbe fogadott gyermeke közül három. 

A színésznő 23 éve az UNICEF jószolgálati nagykövete, 78 évesen már kevesen ismernék fel!

FOTÓK: így változott meg Mia Farrow közel 60 év alatt!
  • Mia Farrow színésznő
  • Mia Farrow színésznő
  • Mia Farrow színésznő
  • Mia Farrow színésznő

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra