Tornóczky Anita Zámbó Jimmyről: "Ott volt a viszkis pohár mellett a fegyver"

Az ATV #Bochkor vendége volt Tornóczky Anita, a naphire.hu információi szerint pedig Zámbó Jimmyről is beszélgettek a műsorban. Anita ismerte őt, és meglepő dolgokat árult el róla.

Személyesen is ismerte A Királyt Tornóczky Anita - ezt Bochkor Gábor kérdésére árulta el az ATV műsorában.  „Sokat forgattunk. Velem mindig nagyon kedves volt, de láttam azt, hogy van, akikkel nem. Tehát nagyon-nagyon kemény ember volt és olyan nem volt, hogy valaki neki ellent mondott" - magyarázta a műsorvezető kérdésére a portál híre szerint, majd a beszélgetésükből az is kiderült, ő is látta Jimmyt fegyverrel. Látszólag rendszeresen.

„Láttál fegyvert nála?” - így a műsorvezető és a válasz is határozott lett: “Persze, sokszor. Ő úgy iszogatott, hogy ott volt a viszkis pohár mellett a fegyver. Az teljesen normális volt és senkinek a szeme nem rebbent” - így Anita. A műsorban jelen lesz még Szécsi Zoltán, Cserpes Laura és Lakatos Márk is, akik szintén elmondják a véleményüket a Jimy üggyel kapcsolatban. Így azt is megtudjuk, szerintük hol tartana ma A Király, ha nem történik meg a tragédia.

A #Bochkor vasárnap este 20:50-kor kerül az ATV képernyőjére a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Instagram/anitatornoczky

24 óra