"Hihetetlen..." - írja - Másodszor lesz anya a magyar énekesnő

Három éve már egy interjúban határozotan kijelentette: biztos benne, hogy a kisfiának lesz testvére. Az énekesnő bejelentése most felrobbantotta az oldalát.

„A párom azonnal készen állt rá, de nekem el kellett előbb felejtenem a szüléssel járó nehézségeket” – mesélte a Best magazinnak 2019-ben Fresh Viki, akit a lehetséges második babáról kérdezett akkor a lap. Az énekesnő már akkor határozottan kijelentette, szeretne még egy gyermeket. "Imádok babázni, és szeretném, ha lenne egy testvére, aki mindig mellette lesz. (...) A kisbabákkal is szívesen játszik, ezért is gondolom, hogy vágyik egy kis testvérre. Szóval, ha minden jól alakul, lesz neki" - mondta akkor.

Nos, a jelek szerint elérkezett az idő. Derült égből villámcsapásként érte Viki posztja a rajongóit is, egy gyönyörű fehér ruhában, a kezét a méretes pocakján pihentetve jelentette be, ismét anya lesz. "Nagyon várunk.. Boldogság, izgalom, hangolódás. Hihetetlen, négyen leszünk hamarosan. Annyi mindent lehetne írni, de már kijöttem a gyakorlatból. Köszönöm a gyönyörű képeket és a profi, felkészült csapat munkáját!" - írta a bejegyzéséhez az énekesnő.

Szívből gratulálunk!

Címlapfotó: Instagram/vikigyulai

24 óra