Szőkén, új orral a rajongói sem ismerik fel a Dirty dacing 62 éves Baby-jét - Fotók

Az orrplasztika miatt bicsaklott meg a karrierje, túl a váláson most újabb nem mindennapi változáson ment keresztül a legendás film legendás színésznője. 

A Dirty Dancing 1987 óta milliók és generációk kedvence: egy tizenhét éves lány, Baby és a tánctanára romantikus szerelmét mutatja be. Jennifer Grey-nek ez a szerep hozta meg a nagy áttörést. De Patrick Swayze-nek is. Ráadásul a filmet a zenéje miatt Oscar-díjjal jutalmazták. Azóta generációk nőttek fel az alkotáson, a televíziók folyamatosan ismétlik, a filmben látható koreográfiák pedig máig előkerülnek esküvőkön, rendezvényeken, előadásokban.

A film 35, Baby 62 éves már - friss képein a rajongói sem imserik fel!

via GIPHY

Jennifer Grey huszonhét évesen alakította a 17 éves lányt, és mivel már akkor is arról írtak, orrának köszönhetően nem egy szépségideál, a színésznő ezt követően kés alá is feküdt. Akkor talán még azt gondolta, ez lehet a jó döntés, egy dologra azonban sem ő, sem senki nem számított: a kevésbbé karakteres nózinak köszönhetően már a rajongói is csak nehezen ismerték fel. Alig két éve aztán meglepte a világot, húsz év után jelentette be, elváltak a férjével. Most mégsem ezért, egy újabb drasztikus beavatkozás miatt virít a címlapokon.

Új haszínével már a rajongói sem ismerik fel a 62 éves Baby-t!

FOTÓK: Felismered még a Dirty dancing Baby-jét? 62 évesen változtatott magán
  • Dirty dancing
  • Jennifer Grey
  • Jennifer Grey
  • Jennifer Grey és férje
  • Jennifer Grey
  • Jennifer Grey

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra