Pattanások? Vagy más? - Demi Lovato friss képei megdöbbentik a rajongóit

Alig egy éve nullásgéppel vágták le a haját, majd egy méretes fejtetkót is varratott. Nyáron elájult a világ az új külsejétől, most meg... 

Még mindig csak 30 éves, de az elmúlt években már annyi mindenen át ment, hogy egy életre is elég lenne. Köztudott, Demi Lovato a halállal is farkasszemet nézett, miután egy házibuliban túladagolta magát. A rehabilitációja hónapokig tartott, ami alatt alaposan fel is szedett, ugyanis a függőségei elől az evésbe menekült. Az utóbbi hónapokban azonban látszólag próbálja tudatosan építeni magát, aminek az eredménye nyáron meglepte az egész világot:

Demi Lovato-ból bombanő lett! (Azóta azonban újabb hónapok teltek el és...)

via GIPHY

Augusztusban derült ki, az énekesnő újra szerelmes, egy alig 23 éves kanadai zenésszel jött össze, ami miatt azóta is kap hideget-meleget a közösségi oldalakon. Jordan Lutes együttműködője volt Demi új lemezének, így ismerték meg egymást és estek szerelembe. Az énekesnő azóta is igyekszik rendre elmondani, nagyon harmónikus a kapcsolata, de a nyilvánosság kételyek közt fogadja ezt. Ami biztos: a fiatal srác fürdik a népszerűségben és árnyékként követi őt.

Most is! New Orleans-ban smink nélkül fotózták le Demi-t, a képein megdöbbentek a rajongói is.

Leleplező képek: így néz ki Demi Lovato smink nélkül!
  • Demi Lovato
  • Demi Lovato tetkó
  • Demi Lovato tetkó
  • Demi Lovato

Címlapkép: Instagram/ddlovato

24 óra