11 év korkülönbség: új szerelmével fotózták le Billie Eilisht - Videó

Nos, a paparazzi kép szerint az énekesnőnek új férfi van az oldalán: a 31 éves zenész, Jesse Rutherford.

A férfi a The Neighbourhood nevű zenekar énekese, és tizenegy évvel idősebb Eilish-nél. A párt először Los Angelesben látták együtt a hétvégén a Universal Studios Halloween Horror Night rendezvényén. Amikor a Jeneffer nevű influenszer látta őket, épp kézenfogva távoztak a helyszínről. Ez volt az első randevújuk, már egy ideje együtt vannak, vagy csak jó barátok? - ilyen kérdések záporoznak a kommentek közt sorra.

@ghoulishjen BILLIE EILISH 🔥 #fyp #halloweenhorrornights #horrornights #hhn #billieeilish #horror #halloween ♬ BILLIE EILISH. - Armani White

Nem sokkal később a Pop Crave Twitter-oldalán is megjelent egy fotó, amelyen szintén ők láthatóak egy étteremben. Sokakat azonban feldühít a hír. "Igen, felnőttek, de (...) közel sincsenek egy érettségi tartományban... Egy 20 éves főiskolás korú, egy 31 éves pedig felnőtt" - jegyezte meg egy Twitter-felhasználó, és több ezren egyetértettek vele. Egy másik csipkelődve jegyezte meg Billie-nek: "Ha már idősebb férfiakkal randizol, legalább a dögösekkel randizz".

Az énekesnő korábban a 7:AMP néven ismert rapperrel, majd Matthew Tyler Vorce színésszel is járt, ők csak néhány évvel voltak idősebbek nála.

Címlapfotó: Instagram/billieeilish

24 óra