Visszatér a Csupasz pisztoly - Kiderült, ki játszhatja Frank Drebint

Tizenkét éve már, hogy elhunyt a Frenk Drebin bőrében legendásat alakító Leslie Nielsen, a jelek szerint nem akárki örökölheti a szerepét.

Harmincöt éve lesz lassan, hogy bemutatták az azóta legendássá lett trilógia első részét, a Csupasz pisztoly flmeket azóta is rendre képernyőre tűzik a tévécsatornák. Nem csoda, hogy generációk fújják Frank Drebin poénjait, a jelenetek pedig sorra járják körbe a közösségi oldalakat. Most ráadásul az is kiderült: jön a folytatás! A 44 éves Akiva Schaffer rendezésében készül majd az újabb epizód, és már az is megvan, kit szeretnének megnyerni a főszerepre.

Az amerikai rendező és a Paramount stúdió a 70 éves akcióhőst, Liam Neesont szeretné kamera elé állítani az alkotásban - jelentették helyi idő szerint csütörtökön a Variety és a Hollywood Reporter című szakportálok. A tárgyalások állítólag már zajlanak a világsztárral. A film tartalmáról egyelőre semmit nem közöltek, az azonban biztos, hogy a főleg akciófilmekkel világhírűvé lett Neesont sokan nem tudják elképzelni a dilis rendőr szerepében. Most majd nekik is bizonyíthat...

Címlapfotó és fotó: Profimedia/RedDot

24 óra