Elég volt! Kipakolt Selena Gomezzel kapcsolatban Justin Bieber felesége

Elcsábította Selene Gomez párját Hailey Bieber - több mint négy éve százezrek kezelik ezt tényként, Justn Bieber felesége most keményen visszavágott.

Egy szerelmi háromszögből lett keserű szakítás, ami Selena Gomezt másodszor is a padlóra küldte - százezrek vannak, akik évek óta biztosak ebben. Szerintük Hailey Bieber egyszerűen elcsábította Justin Biebert az énekesnő mellől. Mi mással lehetne magyarázható, hogy alig két hónappal Selena és Justin szakítása után az énekes már el is jegyezte a modellt? Vajon tényleg lehet ilyen elsöprő gyors egy szerelem? Selena ezt követően pedig padlóra került, eltűnt a közösségi oldalakról és pszichiáterek segítségével lábalt ki a sokkból.

Hailey Bieber sokáig hallgatott, éveken át és azóta is tűrte a gyűlölködő kommentet a közösségi oldalain. Elvégre Justn Bieber és Selena Gomez a fiatalok szemben az álompárnak számított, akiket életük végéig együtt szerettek volna látni. De nem így lett! Sőt, Justin az eljegyzés után azóta már el is vette a szerelmét és azóta is boldogok együtt. Hailey most egy podcastben mesélt először Selena és Bieber kapcsolatáról - megelégelte a hallgatását.

A "Call Her Daddy" podcastben a műsorvezető, Alexandra Cooper határozottan megkérdezte, hogy a Justinhoz fűződő kapcsolata időben átfedésben van-e Justin és Selena kapcsolatával. "Ez annyira őrületes, szó szerint még soha nem beszéltem róla" - magyarázta Hailey, aki nem titkolta, szeretné, ha a világ tudná az igazságot. "Amikor randiztunk, soha, egyetlen pillanatban sem volt párkapcsolatban" - tette hozzá határozottan. "Nem az én stílusom, hogy zűrzavart hozzak valaki más kapcsolatába, soha nem tennék ilyesmit. Engem ennél jobban neveltek. Soha nem érdekeltek az ilyesmik." 

Justin Bieber és Selena Gomez se veled, se nélküled kapcsolata körülbelül nyolc évig tartott. 2018-ban vált hivatalossá a szakításuk. Justin Bieber és Hailey 2018 júliusában jegyezték el egymást, mindössze két hónappal azután, hogy ő és Selena megerősítették, hogy szakítottak, és végül novemberben összeházasodtak.

Címlapfotó: Instagram/haileybieber-Instagram/selenagomez

24 óra