Mazsi ordibálásától zengett a társasház - kitálaltak Berki szomszédjai

Néhány napja Berki Krisztián édesanyja adott interjút, amelyben azt Mazsit okolja fia haláláért, most az egykori szomszédok állítanak megdöbbentő dolgokat.

"Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől" - mondta a Blikknek adott interjújában az elhunyt híresség egyik volt szomszédja, aki azt is hozzátette: Mazsi két nappal Krisztián halála előtt járt utoljára nála és akkor börtönnel fenyegette a férfit.

A szomszédok szerint rendőrt is hívott rá, de nem vitték el Krisztiánt.

A szomszédok azt is cfolták, hogy Mazsi végig kitartott volna a férje mellett. "Az utolsó hetekben biztosan nem. Borzalmasan viselkedett mások szeme láttára, ez véleményem szerint minden embert és minden férfit megviselne" - mesélte a szomszéd, aki videóra is vette, amikor megjelentek a rendőrök Berkinél. "Mazsi egyszer sem moderálta magát, magából kikelve, mocskos dolgokat üvöltözve fenyegette Berkit. Nem zavarta, hogy az egész ház zeng. A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt. Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele" – mondta egy másik lakó a lapnak.

A Blikk megkeresésére a rendőrség elárulta, néhány nappal a tragédia előtt mi történt a helyszínen. "Május 3-án, délután egy nő bejelentést tett, mert szerinte a férje megragadta a karját és megrángatta. A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg."

Berki Mazsi nem akart nyilatkozni a lapnak.

Címlapfotó: TV2

24 óra