Éveken át titkolta: ez a híres zenész Muri Enikő szerelme - Fotók

Szerdán este jelentette be az RTL Klub a Nyerő páros új évadának sztárpárjait, a nézők nagy meglepetésére Muri Enikő is köztük lesz. Ráadásul a párja egy híresség.

Öt éve lett a Sugarloaf énekesnője, szerdán este az is kiderült, Muri Enikőnek ez az új lehetőség a magánéletét is a feje tetejére állította. Szerdán este derült ki, az énekesnő és a zenekar frontembere, Tóth Szabi évek óta egy párt alkot. "Ahogy múlt az idő, azt éreztük, a kémia nem csak a színpadon működik. Az ember lánya ezt megérzi, árulkodóak a gesztusok, a tekintetek, egy pillantás. Aztán egyik este írogattunk egymásnak mobilon, ott árultuk el, hogy mit érzünk egymás iránt" - mesélte Enikő a Story magazinban.

A gitáros azt is elmondta, a pandémia alatt szerelme depressziós lett, de sikerült kirángatnia belőle. "Nehéz stádiumai voltak ennek az állapotnak, és nem volt könnyű Encit kirángatni belőle, de megérte küzdeni. Boldogan élünk, szeretjük egymást. Persze, mi is hajba kapunk olykor, az érzelmeink vezérelnek minket, művészeket" – mondta Szabi, akinek a 14 éves fiával is jól kijön az új párja.

Ha megkérné a kezemet, igent mondanék neki. Sőt, részemről jöhetne egy kisbaba is

– mondta határozottan a Story-nak Enikő.

Címlapfotó: Instagram/murieniko

24 óra