Felismered ezt a cuki kislányt? Az egyik legszexibb Hollywood-i sztár ma

Gyerekkori képén sokan fel se ismerik, pedig ma már valóságos szexszibólumként beszélnek róla. pedig még mindig csak 24 éves. 

A képen látható kislány 2001-ben debütált a filmvásznon, és olyan nagyságok oldalán szerepelhetett, mint Sean Penn és Michelle Pfeiffer. Ráadásul abban a filmben szerepet kapott a testvére is. Ezt követően a nevük bekerült a Hollywood-i producerek noteszébe, és valahányszor egy cuki kislányra volt szükség egy filmben, az elsők között tárcsázták őket. Eleinte melékszerepeket kapott, játszott a CSI-sorozatokban, sőt, a Dr. House-ban is, majd jött a nagy áttörés, a Bábel című alkotás, amiben Brad Pitt és Cate Blachett oladlán játszhatott.

Fotó: Instagram

Ezt követően szinte már folyamatosan forgat, sőt, Magyarországon is járt. 2007. júliusától októberig ugyanis Budapesten forgatták a Diótörő 3D című alkotást. A történet az 1920-as években játszódik, Bécsben. Majd 2009-ben forgott a Made in Hollywood, amit a 67. Velencei Filmfesztivál fődíját is elvitte. Sztárkvízünk alanya ekkor már fiatal kora ellenére is a világsztárok elitjének teljes jogú tagja, a vörösszőnyeges eseményekre rendszeresen megkapja a meghívóját, és több tucat film van a háta mögött.

Idén már 24 éves lett, a legszexibb Hollywood-i sztárok közt tartják nyilván! Rájöttél már, ki ő?

Kattints a megfejtésért!

24 óra