"Ki vagyok idegileg" - sírva adott interjút a Tényeknek Tóth Gabi - Videó

Közel 100 halálos fenyegetést kapott az elmúlt hetekben, ma meg már naponta kötnek bele nyilvánosan más hírességek. Tóth Gabi a napokban úgy döntött, felfüggeszti egy időre az online életet, a Tényeknek adott interjújában valósággal összeomlott.

Hetek, sőt hónapok óta céltábla lett Tóth Gabi. Legutóbb épp Fluor Tomi kötött bele az órája miatt, majd Kajdi Csaba vette a nyelvére szinte órákkal ezelőtt. "Gabi nem érti a gyűlöletcunami okát, tudomása szerint nem bántott meg senkit, pusztán őszintén vállalta a hitét és értékrendjét, amihez mindenkinek joga van" - írja a TV2.hu. A Tények kamerái előtt az énekesnő nem bírt az érzelmeivel, könnyes vallomás lett a vége.

„Én nem rejtettem véka alá a hitemet, ez nem egy titkos dolog volt, hogy én a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint a Szűz Mária. Nagyjából erre butítottak le. Ilyen házmester hergelést csináltak a karakteremből. Miközben én évek óta beszéltem a hitemről” - mondta Gabi, aki azt sem hallgatta el, az ideieg felmondták a szolgálatot. Az utóbbi időben ugyanis anniy bántó üzenetet, halálos fenyegetést kapott, amit már nem tudott szó nélkül hagyni. Voltak, akik a gyermeke halálát kívánták.

Gabi turnémenedzserének a telefonjára is záporoztak az üzenetek. „85 db halálos fenyegetést kaptunk. Reggel 7 és este 11 között azt hallgatja, hogy haljak meg a gyerekemmel együtt” – mondta az énekesnő. 

Címlapfotó: TV2/ScreenShot

24 óra